Over - Ruvis : Ruvis

geschenken uit de zee
vallen altijd in goede aarde.

  • - binnen 24 uur geleverd
  • - ruim 3500 pakketten geleverd in 2013
  • - echte kwaliteit, wij zijn visspecialist van 2013
  • - We leveren maatwerk en zeggen vrijwel nooit "nee".
 • laten we kennis maken

  Ru-Vis Relatiegeschenken is hét adres voor iedereen die geschenken met verse vis wil weggeven. Het bedrijf van de Spakenburgers Ruud van Diermen en Henrik Pieter de Graaf combineert creativiteit aan ambachtelijk kennis van vis.

  Beide zijn al vele jaren actief in de viswereld: Ruud van Diermen zo’n 30 jaar, Henrik Pieter de Graaf meer dan 15 jaar. Waar het bedrijf voor staat: hoogwaardige kwaliteit in verse vis én maatwerk in geschenken. Geen vraag is zo bijzonder of wij weten er wel een antwoord op.

  Veelgestelde vragen

Duurzaam & Kwaliteit voorop

Echt lekkere vis is duurzaam. Punt! Een zalm die te snel groeit, bol staat van de antibiotica of in te krappe bassins gekweekt wordt, smaakt gewoon minder goed. Maar na de vangst gebeurt er ook veel. Zo roken we direct na de vangst. Worden onze vissen niet kunstmatig verzwaard met ingespoten water en vriezen we niet in. Allemaal vanuit het ambacht dat we al 30 jaar beoefenen: Visspecialist!

Niet alleen onze producten, maar ook ons bedrijf is duurzaam. We rijden in schone wagens en auto’s, we zorgen voor 100% afvalscheiding, we werken samen om visafval om te zetten in bio-energie, we sponsoren maatschappelijk projecten en we houden ons bezig met schone, prettige en enerverende werkomgeving. Alles met maar één reden: het leveren van de beste vis. Visgeschenken waarmee je iedereen kunt verbazen!

WhatsApp Logo